Ca in fiecare an, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR), prin Academia Olimpica Romana (AOR), organizeaza, intre 23 mai si 23 iunie a.c., o serie de activitati sportive, educative si culturale reunite sub titulatura „Luna Olimpica”. Proiectul se desfasoara la nivelul tuturor filialelor judetene ale AOR, cele mai populare si indragite manifestari fiind crosurile denumite „Ziua Olimpica”. Pe data de 23 iunie se celebreaza pe intreg mapamondul „Ziua Olimpica”, data la care a fost infiintat Comitetul International Olimpic, in anul 1984.

In „Luna Olimpica”, COSR impreuna cu AOR si filialele AOR din teritoriu organizeaza in toata tara crosurile „Ziua Olimpica”.
Pe o vreme mai putin favorabila, cu o ploaie marunta, dar animati de dorinta de a face miscare, aproximativ 100 de tineri din peste 20 de localitati valcene au participat joi 8 iunie 2017 la Crosul „Ziua Olimpica” care s-a desfasurat in orasul Baile Govora. Participantii au alergat pe un traseu lung de aproximativ 1000 m. Festivitatea de premiere a avut loc in sala viitorului centru cultural al orasului Baile Govora, fostul Cinema ”Parc”. Organizatori: AOR – Filiala Valcea si Primaria Orasului Baile Govora impreuna cu Liceul Tehnologic Baile Govora.

O galerie foto cu imagini de la aceasta activitate este disponibila aici…

Nu exista niciun comentariu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut