Marti, 16.05.2017, statiunea Baile Govora a fost gazda unui grup de turisti din metropola Tianjin, China. Acestia au ajuns la Baile Govora prin intermediul CITS – China International Travel Service – una dintre cele mai mari companii de calatorii din China, cu sprijinul Agentiei de turism Get Away Travel Romania. Este al doilea grup de turisti din China care vine in Baile Govora ca urmare a simplificarii procedurii de acordare a vizelor de intrare in Romania pentru grupuri in cadrul unui acord de cooperare intre Ministerele de Turism si Externe din cele doua tari.

Turistii au poposit pentru aproximativ o ora la Primaria Orasului Baile Govora, unde au avut loc discutii cu privire la oportunitati de colaborare in domeniul economic si al turismului, printre cei prezenti fiind numerosi oameni de afaceri care au fost interesati de oportunitati de afaceri in domeniul imbutelierii apei plate si minerale, protectiei mediului si a dezvoltarii unor afaceri cu tehnologii nepoluante. Oaspetilor le-au fost inmanate materiale promotionale realizate in cadrul proiectului „Dezvoltarea si consolidarea turismului din orasul Baile Govora prin promovarea turismului local”, finantat prin POR 2007-2013, constand in pliante si materiale multimedia pe suport CD si DVD.

Dupa masa de pranz de la Hotelul „Palace”, grupul de turisti a fost invitat de catre primarul orasului Baile Govora, dl. Mihai Mateescu, sa viziteze un atelier manufacturier care produce obiecte de artizanat, costume traditionale si diferite obiecte vestimentare din matase, in, canepa si bumbac. programul delegatiei a continuat cu o scurta plimbare prin statiune pentru vizitarea unor obiective turistice si pentru a cunoaste istoria locurilor. In cursul vizitei, oaspetilor le-au fost oferite souveniruri din partea unor agenti economici locali.

O galerie foto cu imagini de la aceasta vizita este disponibila aici …

Sari la conținut