In zilele de 29 si 30 iunie 2017 statiunea Baile Govora a fost gazda a doua grupuri de turisti si oameni de afaceri din cantonul Guangzhou, China. Acestia au ajuns la Baile Govora prin intermediul CITS – China International Travel Service – una dintre cele mai mari companii de calatorii din China, cu sprijinul Agentiei de turism Get Away Travel Romania. Astfel, pana in prezent, patru grupuri de turisti din China au ajuns in Baile Govora ca urmare a simplificarii procedurii de acordare a vizelor de intrare in Romania pentru grupuri in cadrul unui acord de cooperare intre Ministerele de Turism si Externe din cele doua tari.

Turistii au fost intampinati la Primaria Baile Govora de dl. Mihai Mateescu – primarul orasului. Aici au avut loc scurte discutii cu privire la oportunitati de colaborare in diferite domenii, cu precadere in dezvoltarea unor afaceri cu tehnologii nepoluante. Din cele doua grupuri din China au facut parte si reprezentanti ai unor institutii publice. Oaspetilor le-au fost inmanate materiale promotionale realizate in cadrul proiectului „Dezvoltarea si consolidarea turismului din orasul Baile Govora prin promovarea turismului local”, finantat prin POR 2007-2013, constand in pliante si materiale multimedia pe suport CD si DVD.

Programul a continuat cu o scurta plimbare prin statiune iar la finalul programului vizitarea Hotelului „Palace”, a bazei de tratament si Centrului Spa din cadrul acestuia.

O galerie foto cu imagini de la aceasta vizita este disponibila aici …

Sari la conținut