167 400 lei nerambursabili pentru fiecare afacere înființată.

Camera de Comerț și Industrie Vâlcea vă invita în data de 21 februarie 2018, ora 12:00, în sala de ședințe a Consiliului Local Băile Govora la seminarul de informare privind proiectul “GRANT PLUS – Finanțare pentru startup-uri inovative” POCU/82/3/7/105600. 
Proiectul se realizează in parteneriat cu Fundația Centrul de Pregătire Profesională Vâlcea și Indice Consulting and Management. #startupplus

În cadrul seminarului se vor explica condițiile de eligibilitate și vor fi oferite răspunsuri la întrebările celor interesați.

„START România – Finanțare pentru românii din diaspora”

Este un proiect finanțat din fonduri UE care are ca finalitate finanțarea cu câte 36.000 de euro a ideilor de afaceri promovate de românii din Diaspora sau recent întorși în țară.

Fundația Centrul de Pregătire Profesională Vâlcea organizează în data de 21 februarie 2018, la ora 12:00, seminarul cu tema: finanțarea cu câte 36.000 de euro a planurilor de afaceri ale românilor din diaspora.

Seminarul va avea loc în sala de ședințe a Consiliului Local Băile Govora.

În cadrul seminarului se vor explica condițiile de eligibilitate și vor fi oferite răspunsuri la întrebările celor interesați. #diasporastart

Nu exista niciun comentariu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut