Primaria Orasului Baile Govora, prin compartimentul IT, proiecte si programe care gazduieste Punctul de Informare Turistica, doreste sa vina in sprijinul agentilor economici care activeaza in domeniul turismului, proprietari de vile, pensiuni turistice si hoteluri din Baile Govora si zona adiacenta.

In acest sens, toti cei interesati de promovarea gratuita pe site-ul primariei a ofertelor si produselor turistice proprii sunt rugati sa contacteze Punctul de Informare Turistica care functioneaza in cadrul compartimentului IT, proiecte si programe din Primaria Orasului Baile Govora la urmatoarea adresa:

Punct de Informare Turistica

Baile Govora str. Tudor Vladimirescu, nr. 95, parter

Telefon: 0250 770 460, interior 15; 0728 28 63 27, e-mail primaria@primaria-baile-govora.ro

Persoana de contact: Mihai Mecu

Astfel, ne propunem sa realizam o baza de date cu toate structurile de primire turistica (hoteluri, vile, pensiuni turistice) precum si cu cele de alimentatie publica (restaurante, alte posibilitati de servire a mesei). Odata creata aceasta baza de date ea va fi facuta publica prin intermediul acestui site, oferind celor interesati posibilitatea de a alege o pensiune sau un hotel in Baile Govora.

Mai jos, se poate descarca o macheta inteligenta cu toate informatiile necesare, pe care, cei interesati de promovare, sa ni le ofere pentru a realiza baza de date. Acestea vor contine informatii cu privire la: numarul de locuri de cazare, gradul de confort, dotari, posibilitati de agrement etc. De asemenea, daca doriti sa publicam si imagini din exteriorul sau interiorul structurii de cazare, va stam la dispozitie. Pentru completarea electronica a machetei aveti nevoie de Adobe Reader. Va sugeram sa descarcati macheta in calculator, dupa care sa o completati si sa  trimiteti pe e-mail la adresa primaria@primaria-baile-govora.ro sau sa o tipariti si sa o depuneti la Punctul de Informare Turistica din cadrul Primariei Orasului Baile Govora.

DESCARCA Macheta pentru realizarea bazei de date a structurilor de cazare

Promovarea se va realiza gratuit pe site-ul institutiei.

 

0Shares

Skip to content