Toate materialele, documentele, imaginile din acest site sunt proprietatea autorilor. Prin urmare, orice utilizare a acestora în scopuri personale, comerciale etc. fără acordul autorilor constituie abatere și se sancționează conform legilor în vigoare.

Informațiile din secțiunea de mai jos sunt preluate în mod automat din Pagina oficială a Primăriei Orașului Băile Govora.


Primăria Orașului Băile Govora
Primăria Orașului Băile Govora09/09/2019 at 1:49pm
Dragi copii, împreună cu actorii de la Teatrul „Bambilici” din Târgu Jiu, vă aștept marți, 17.09.2019, ora 12:00, în sala Centrului Cultural ”Virginia Andreescu-Haret” din Băile Govora (fost Cinema ”Parc”) la spectacolul ”Scufița Roșie”. Intrarea este liberă. Vă așteptăm cu drag! Mihai Mateescu - Primarul Orașului Băile Govora.
Primăria Orașului Băile Govora
Primăria Orașului Băile Govora28/08/2019 at 8:24am
Campania Națională ”Informare acasă! Siguranță în lume!
Primăria Orașului Băile Govora
Primăria Orașului Băile Govora18/08/2019 at 9:34pm
Vineri, 16 august 2019, a încetat din viață, la vârsta de 61 de ani, Constantin Tudosie (Dan cum îl numeam noi toți), consilier local al PNL, director tehnic la SC Băile Govora SA, soț și tată, prieten și un om cu un caracter deosebit care și-a dedicat întreaga viață dezvoltării orașului natal.

Proiectele și lucrările la care a participat sau pe care le-a coordonat vor rămâne în istoria orașului Băile Govora, cu precădere cele pentru dezvoltarea turismului în stațiune.

Azi, 18 august 2019, i-am adus un ultim omagiu și l-am condus pe ultimul drum. Pe sicriul cu trupul neînsuflețit a fost așezat tricolorul românesc pentru că Dan, înainte de toate, a fost un patriot adevărat.

Sincere regrete familiei îndurerate și Domnul să te aibă în pază, Dan Tudosie!

Colectivul Primăriei și Consiliului local Băile Govora
Primăria Orașului Băile Govora
Primăria Orașului Băile Govora14/08/2019 at 8:58am
Programul manifestărilor cultural-artistice și sportive ”Florile Govorei”, 17-18 august 2019
Primăria Orașului Băile Govora
Primăria Orașului Băile Govora05/08/2019 at 11:12am
Concursul Național ”Oltenia Forest Run”, ediția I, Băile Govora.
Primăria Orașului Băile Govora
Primăria Orașului Băile Govora24/07/2019 at 9:47am
Primăria Orașului Băile Govora își cere scuze locuitorilor și turiștilor pentru disconfortul creat în aceste zile ca urmare a unor lucrări de asfaltare și plombări asfaltice care se realizează în stațiune.

Vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru ca disconfortul creat să fie cât mai mic. Vă mulțumim pentru înțelegere!
0Shares
Skip to content