În perioada 19-20 august 2017, Primăria Orașului Băile Govora organizează complexul de manifestări cultural-artistice şi sportive ”Florile Govorei”, ediția a 48-a.

Devenită un produs turistic local, regional și național încă din anul 1999, manifestarea s-a bucurat, an de an,  de mult succes prin conținutul bogat al ofertei cultural-artistice și sportive care a satisfăcut toate gusturile publicului participant.

Produsul turistic “Florile Govorei” reprezintă o excelentă ocazie de promovare a stațiunii Băile Govora, a obiceiurilor și tradițiilor românești, în rândul turiștilor români şi străini care se află în zonă în perioada desfășurării manifestărilor, dar, în același timp, evenimentul constituie și o oportunitate de promovare atât pentru tinerele talente cât și pentru artiști, formații și ansambluri folclorice și de muzică ușoară consacrate.

Întrecerile sportive la fotbal și tenis de câmp, diversele concursuri precum şi concertele unor interpreți, trupe şi ansambluri renumite sau de amatori sunt doar câteva dintre atracțiile acestui eveniment. Programul evenimentului este disponibil aici… Vă așteptăm la Băile Govora!

Nu exista niciun comentariu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut