• 28 mai 2019
  • 12:00
  • Centrul Cultural "Virginia Andreescu-Haret"

Promovarea țării noastre ca destinație turistică constituie unul dintre obiectivele prioritare ale strategiei naționale în domeniul turismului, fiind un factor important în evoluția circulației turistice interne și internaționale.

Exercitarea de către România, a Președinției Consiliului Uniunii Europene (CONS UE) în primul semestru al anului 2019 reprezintă și pentru Primăria Orașului Băile Govora o responsabilitate majoră și o oportunitate de promovare. Președinția este momentul în care trebuie să ne amintim că România, parte integrantă a conceptului european, aliniată standardelor și valorilor comunității, și păstrează particularitățile, unicitatea, iar tradițiile, spiritul și moștenirea culturală românească reprezintă manifestarea ”unității în diversitate”, motto-ul Uniunii Europene.

Inițiativele lansate, atât în perioada de pregătire, pe durata exercitării Președinției române, dar și ulterior, trebuie să aibă ca rezultat consolidarea imaginii țării noastre ca destinație unică pe plan european, ce include o multitudine de atracții turistice de calitate.

Cu acest prilej, Primăria Orașului Băile Govora, în colaborare cu Ministerul Turismului și Ministerul Afacerilor Externe s-a angajat să organizeze evenimentul intitulat ”Turismul balnear – strategie la nivelul UE de dezvoltare transnațională”, care va avea loc în orașul Băile Govora în perioada 28-31 mai 2019. La eveniment vor fi prezenți 20 de participanți, reprezentanți ai ministerelor de resort din țările membre UE și reprezentanți ai industriei de turism la nivel național și european. În marja acestui eveniment, Ministerul Turismului va organiza și o vizită de documentare și informare pentru participanții străini, pentru a le fi prezentate atracțiile turistice ale zonei noastre.

Primăria Orașului Băile Govora va asigura tot sprijinul logistic al acestui eveniment, prin punerea la dispoziție a sălii Centrului Cultural ”Virginia Andreescu-Haret”, cu toate dotările tehnice necesare pentru desfășurarea acestei acțiuni.

89Shares

Nu exista niciun comentariu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Skip to content