• 14 august 2022
  • 9:00
  • Cinematograful Parc
MTB GOVORA 2022 #14 august –🚴𝐂𝐨𝐦𝐩𝐞𝐭𝐢𝐭̦𝐢𝐚 este deschisă #juniorilor cu vârsta cuprinsă intre 𝟏𝟓-𝟏𝟖 𝐚𝐧𝐢 (masculin & feminin) și 𝐚𝐝𝐮𝐥𝐭̦𝐢𝐥𝐨𝐫 18-39 𝐚𝐧𝐢 și 40+ (open masculin & feminin).
Nu uitați să vă înscrieți la MTB Govora! Pedalăm pentru Elena! 🚴‍♂️🏆💖
𝐅𝐨𝐧𝐝𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐬𝐭𝐫𝐚̂𝐧𝐬𝐞 în urma taxei de participare vor sprijini serviciile medicale de care are nevoie Elena.
Cicloturism Vâlcea – CTV împreună cu 𝗔𝘀𝗼𝗰𝗶𝗮𝘁̦𝗶𝗮 𝗖𝗮𝘁𝗮𝗹𝗲𝘆𝗮/𝗬𝗿𝗶𝘀 în parteneriat cu Primăria Băile Govora și 𝐂𝐥𝐮𝐛 𝐄𝐜𝐨𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭, am pornit cu inima în anul 2021, să construim un concurs de ciclism al cărui scop este simplu:
𝘿𝙖̆𝙧𝙪𝙞𝙚𝙨̦𝙩𝙞, 𝘿𝙤𝙣𝙚𝙯𝙞, 𝘼𝙟𝙪𝙩̦𝙞, 𝙋𝙚𝙙𝙖𝙡𝙚𝙯𝙞, iar ei 𝙞̂𝙩̦𝙞 𝙫𝙤𝙧 𝙛𝙞 𝙍𝙚𝙘𝙪𝙣𝙤𝙨𝙘𝙖̆𝙩𝙤𝙧𝙞!
● 𝐃𝐞𝐭𝐚𝐥𝐢𝐢 privind concursul:
🚴𝐂𝐨𝐦𝐩𝐞𝐭𝐢𝐭̦𝐢𝐚 este deschisă #juniorilor cu vârsta cuprinsă între 𝟏𝟓-𝟏𝟖 𝐚𝐧𝐢 (masculin & feminin) și 𝐚𝐝𝐮𝐥𝐭̦𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐩𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟏𝟖 𝐚𝐧𝐢 (open masculin & feminin).
🚴𝐂𝐨𝐦𝐩𝐞𝐭𝐢𝐭̦𝐢𝐚 are un scop #caritabil și este individuală, va cuprinde o singura probă la cele 𝐝𝐨𝐮𝐚̆ 𝐜𝐚𝐭𝐞𝐠𝐨𝐫𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐯𝐚̂𝐫𝐬𝐭𝐚̆: proba de contratimp individual (CTI);
➡️ 𝐈̂𝐍𝐒𝐂𝐑𝐈𝐄𝐑𝐈
▪︎ 𝐢̂𝐧𝐬𝐜𝐫𝐢𝐞𝐫𝐢𝐥𝐞 on-line a concurenților la această competiție se vor trimite, până în data de 𝟏𝟎 𝐀𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭 𝟐𝟎𝟐𝟐, 𝐨𝐫𝐞𝐥𝐞 𝟏𝟔:𝟎𝟎, la e-mailul cataleyayris@yahoo.com sau la tel: 📞𝟎𝟕𝟓𝟑𝟓𝟔𝟎𝟗𝟗𝟓📞, specificându-se categoria la care participă fiecare sportiv‼️.
▪︎ 𝐢̂𝐧𝐬𝐜𝐫𝐢𝐞𝐫𝐢𝐥𝐞 se pot face și în ziua concursului cu achitarea taxei la linia de start.
🥰🤝🥰𝐏𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞𝐥𝐞 care doresc să doneze fără participarea la concurs o pot face 𝐝𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭 𝐢̂𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐚𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐭̦𝐢𝐞𝐢 𝐂𝐚𝐭𝐚𝐥𝐞𝐲𝐚&𝐘𝐫𝐢𝐬.
🔜
Taxa de participare este de 𝐦𝐢𝐧𝐢𝐦 𝟓𝟎 𝐥𝐞𝐢 și se virează sub formă de donație în contul: IBAN RO58BTRLRONCRT0500955501 deschis la Banca Transilvania sucursala Rm. Vâlcea, Asociația Cataleya & Yris.
🛣 𝐓𝐫𝐚𝐬𝐞𝐮𝐥 de concurs se desfășoară prin pădurea Gătejești, un traseu captivant, traseu 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐱 cu urcări, coborâri, zone tehnice, push-bike de relaxare🤣, zone în care ritmul 𝐜𝐚𝐫𝐝𝐢𝐚𝐜 𝐬̦𝐢 𝐚𝐝𝐫𝐞𝐧𝐚𝐥𝐢𝐧𝐚 𝐯𝐨𝐫 𝐜𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐞 𝐩𝐮𝐭̦𝐢𝐧!!
𝐓𝐫𝐚𝐬𝐞𝐮𝐥 are aproximativ 𝟏𝟕 𝐤𝐦 și cu siguranță vă va pune la încercare 𝐩𝐫𝐞𝐠𝐚̆𝐭𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐟𝐢𝐳𝐢𝐜𝐚̆, având un ritm intens de pedalat.
📢 𝐒𝐓𝐀𝐑𝐓𝐔𝐋 se va da începând cu 𝐨𝐫𝐞𝐥𝐞 𝟏𝟎:𝟎𝟎, din zona fostul Cinema ”Parc” Băile Govora (parc Central) 📢
🚴Vă așteptăm la o experiență pentru pasionații de sport şi mişcare în aer liber, pentru iubitorii de natură, pentru socializare și spirit caritabil 🚴!
⬇️𝐃𝐞𝐭𝐚𝐥𝐢𝐢 privind traseul de concurs le puteți găsi accesând link-ul⬇️:
Check out CTV Vâlcea & Concurs Pedalează Pentru Ei – Govora on Relive! https://www.relive.cc/view/vrqDdQmBVLq
Ne-am transformat pasiunea pentru 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐜𝐥𝐞𝐭𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐟𝐚𝐩𝐭𝐞 bune !❤️

Nu exista niciun comentariu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut