CONCURS DE FOTOGRAFIE „BĂILE GOVORA ÎN 100 DE IMAGINI”

Bine ați venit pe platforma online a concursului de fotografie ”Băile Govora în 100 de imagini” dedicat Centenarului României!

Înainte de a vă înscrie în concurs vă rugăm să citiți cu atenție Regulamentul concursului disponibil aici sau în meniul principal de mai jos.

Pentru înregistrare și înscrierea fotografiilor în concurs puteți opta pentru una din următoarele variante:

  1. Selectați din meniul de mai jos opțiunea ”Încărcare imagine”, completați câmpurile obligatorii și trimiteți imaginea. Odată cu trimiterea primei imagini, pe adresa dvs. de e-mail vă sunt furnizate credențialele pentru autentificare pe care le puteți utiliza ulterior (verificați și folderul Spam). În cazul în care adresa de e-mail furnizată nu a mai fost folosită pentru înscrierea în acest concurs sunteți înregistrat automat.
  2. Selectați din meniul de mai jos opțiunea ”Imaginile dumnevoastră” și înregistrați-vă în secțiunea aferentă. Totodată, pe adresa dvs. de e-mail veți primi credențialele pentru autentificarea ulterioară (verificați și folderul Spam), în cazul în care adresa de e-mail furnizată nu a mai fost folosită pentru înscrierea în acest concurs .

Fiecare imagine încărcată, pentru a deveni activă și a intra în concurs, are nevoie de aprobarea administratorului platformei. Aceasta trebuie să îndeplinească condițiile tehnice minime prevăzute în regulament. După aprobare, imaginea va fi disponibilă pentru vot în Galeria de imagini. Dacă nu încărcați toate cele 10 imagini, pe rând, într-o singură sesiune, ulterior, pentru încărcarea imaginilor rămase vă puteți autentifica cu numele de utilizator și parola primite pe e-mail accesând meniul ”Imaginile dumneavoastră” – secțiunea Autentificare.

Pentru exprimarea votului nu este necesar să vă înregistrați. Este suficient să faceți click pe imaginea/imaginile pentru care doriți să vă exprimați votul și să faceți click pe butonul de vot situat imediat sub imagine.

În situația în care întâmpinați probleme în procedura de înscriere și încărcare a imaginilor pe platformă vă rugăm să utilizați formularul de contact în care să ne semnalați problema urmând ca în cel mai scurt timp să vă sprijinim în rezolvarea acesteia. Vă mulțumim!

Imaginea anterioaraUrmatoarea imagine
0
DE VEGHE ASUPRA CENTRULUI STATIUNII
by Vicentia Horhat
574
Concursul s-a terminat!
https://www.primaria-baile-govora.ro/concurs-fotografie/?contest=photo-detail&photo_id=4820
0
574
Titlu:
DE VEGHE ASUPRA CENTRULUI STATIUNII

Autor:
Vicentia Horhat

Descriere:
DE VEGHE ASUPRA CENTRULUI STATIUNII
Descriere:
DE VEGHE ASUPRA CENTRULUI STATIUNII
Nu exista comentarii.
Trebuie sa fiti inregistrat pentru a posta un comentariu
Autentificare
Inregistrare
Sari la conținut