În eforturile sale susținute de a oferi servicii de calitate cetățenilor, Primăria Orașului Băile Govora a implementat Sistemul de Management al Calității ISO 9001:2008.


Categoriile de mai jos reprezintă scurtături către anumite secțiuni ale site-ului. Pentru a avea o imagine detaliată a întregului conținut folosiți meniul principal cu submeniurile aferente din partea stângă.

CONCURS DE FOTOGRAFIE ”BĂILE GOVORA ÎN 100 DE IMAGINI”

UPDATE 02.12.2018

Câștigătorii concursului de fotografie, care nu au putut fi prezenți la festivitatea din 01.12.2018, sunt așteptați la sediul Primăriei Orașului Băile Govora pentru ridicarea premiului.


Stimați participanți,

Concursul s-a încheiat și vă mulțumim pentru participare.

Participanții ale căror imagini au fost declarate câștigătoare sunt următorii:

Andrei Răzvan, Dinescu Laurențiu, Horhat Rucsandra Elena, Horhat Vicenția, Mateescu ValentinMazilu Roxana, Murăruși Bogdan, Murăruși MarianaRăduț Ștefan, Tîlvîc Ana-Maria-Florentina.

Câștigătorii sunt rugați să fie prezenți Sâmbătă, 1 Decembrie 2018, la festivitatea organizată de Primăria orașului Băile Govora, la monumentul eroilor din centrul orașului, pentru a intra în posesia premiilor.

Toate imaginile încărcate pot fi în continuare vizualizate la adresa de mai jos.

 https://www.primaria-baile-govora.ro/concurs-fotografie/ 

Vineri, 16 august 2019, a încetat din viață, la vârsta de 61 de ani, Constantin Tudosie (Dan cum îl numeam noi toți), consilier local al PNL, director tehnic la SC Băile Govora SA, soț și tată, prieten și un om cu un caracter deosebit care și-a dedicat întreaga viață dezvoltării orașului natal.

Proiectele și lucrările la care a participat sau pe care le-a coordonat vor rămâne în istoria orașului Băile Govora, cu precădere cele pentru dezvoltarea turismului în stațiune.

Azi, 18 august 2019, i-am adus un ultim omagiu și l-am condus pe ultimul drum. Pe sicriul cu trupul neînsuflețit a fost așezat tricolorul românesc pentru că Dan, înainte de toate, a fost un patriot adevărat.

Sincere regrete familiei îndurerate și Domnul să te aibă în pază, Dan Tudosie!

Colectivul Primăriei și Consiliului local Băile Govora

580Shares

Skip to content