Toate materialele, documentele, imaginile din acest site sunt proprietatea autorilor. Prin urmare, orice utilizare a acestora în scopuri personale, comerciale etc. fără acordul autorilor constituie abatere și se sancționează conform legilor în vigoare.

Informațiile din secțiunea de mai jos sunt preluate în mod automat din Pagina oficială a Primăriei Orașului Băile Govora.


Primăria Orașului Băile Govora
Primăria Orașului Băile Govora17/04/2019 at 1:42pm
Compania DIANA a fost fondată la 30 aprilie 1991, pornind cu un magazin alimentar. În anul 1996 DIANA a inaugurat la Râmnicu Vâlcea o fabrică de produse din carne cu o capacitate mică de producţie, dar la un standard tehnologic aliniat pe deplin cu cele mai moderne linii de producţie din Eur...
Primăria Orașului Băile Govora
Primăria Orașului Băile Govora25/03/2019 at 10:09am
Domnule Bogdan Dumitrica, dumneavoastră considerați că răspunsul primit nu merită postat, dar, pentru ca persoanele cărora vă adresați să poată să analizeze obiectiv situația dată, este nevoie de toate informațiile care pot fi puse la dispoziție, motiv pentru care, vom pune la dispoziție, spre analiză și luare la cunoștință, răspunsul transmis de către primarul orașului Băile Govora.
0Shares
Skip to content