UN NOU MAGAZIN DIANA LA BĂILE GOVORA

Compania Diana a inaugurat, vineri 19 aprilie, un nou magazin. Cel de-al 53-lea magazin este situat în imediata apropiere a Primăriei oraşului Băile Govora şi are o suprafață de 300 mp.


În eforturile sale susținute de a oferi servicii de calitate cetățenilor, Primăria Orașului Băile Govora a implementat Sistemul de Management al Calității ISO 9001:2008.

CONCURS DE FOTOGRAFIE ”BĂILE GOVORA ÎN 100 DE IMAGINI”

UPDATE 02.12.2018

Câștigătorii concursului de fotografie, care nu au putut fi prezenți la festivitatea din 01.12.2018, sunt așteptați la sediul Primăriei Orașului Băile Govora pentru ridicarea premiului.


Stimați participanți,

Concursul s-a încheiat și vă mulțumim pentru participare.

Participanții ale căror imagini au fost declarate câștigătoare sunt următorii:

Andrei Răzvan, Dinescu Laurențiu, Horhat Rucsandra Elena, Horhat Vicenția, Mateescu ValentinMazilu Roxana, Murăruși Bogdan, Murăruși MarianaRăduț Ștefan, Tîlvîc Ana-Maria-Florentina.

Câștigătorii sunt rugați să fie prezenți Sâmbătă, 1 Decembrie 2018, la festivitatea organizată de Primăria orașului Băile Govora, la monumentul eroilor din centrul orașului, pentru a intra în posesia premiilor.

Toate imaginile încărcate pot fi în continuare vizualizate la adresa de mai jos.

 http://www.primaria-baile-govora.ro/concurs-fotografie/ 

Categoriile de mai jos reprezintă scurtături către anumite secțiuni ale site-ului. Pentru a avea o imagine detaliată a întregului conținut folosiți meniul principal cu submeniurile aferente din partea stângă.

580Shares
Skip to content